Pretty in print / H&M x GP & J Baker

0Когато се загубя някъде из сивотата на ежедневието си, само цветовете, флоралите и феерията на летните материи могат да ме пренесат далече от всичко безцветно, лошото време и скучните хора!
Винаги в най-любимите ми по-специални колекции, които създава H&M, има присъствие на флорали. Така е и в тази предстояща колекция на H&M с един от най-престижните британски брандове за интериорен дизайн GP & J BAKER, Тя е като влюбване от пръв поглед! Оставаш без думи и единственото, което искаш е да танцуваш във всяка една от дрехите...(дори без кавалер) .

Капсулната колекция е вдъхновена от интериора на автентични британски домове от миналия век, чийто принтове са изобразени върху дрехите, създавайки деликатно романтично и цветно усещане! Принтовете на GP & J Baker, използвани в колекцията, представят някои от най-обичаните интериори на британските домове. Линията е лека, феерична и притежава богата гама от модернистични и романтични модели. Силуетите са приятно издължени, ефирни и нежни. Детайлите като подчертани рамене, балон-ръкави и дантела, вмъкната закачливо между самия принт носят усещане за женственост и красота. В моделите се открива нотка на безкомпромисен стил, подходящи са за всяка дама, която обича модата и изразява себе си чрез нея. Фаворити като модели от колекцията за мен са роклите с дължина, удобните гащеризони и романтичните ризи с буфан ръкав.

Може да намерите моите три визии, които споделям с вас, както и цялата колекция от 2-ри август в избрани магазини, както и онлайн.
Визия 1: Рокля H&M x GP & J Baker, сандали Ingiliz

Визия 2: Гащеризон H&M x GP & J Baker 

 Визия 3: Риза H&M x GP & J Baker, дънки H&M, раница vera.bg


Снимки: Soultime Photography 

Локация: Green Cherry Cafe

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.