Любимата “малка кафява бутилка”

0

Сред продуктите за грижа за кожата на тоалетката ми и по-точно сред серумите, винаги имам фаворити, които се открояват и предпочитам да използвам всеки ден. Най-любимият от тях е ESTÉE LAUDER ADVANCED NIGHT REPAIR, заради своята дълбока способност да защитава кожата от увреждания, свързани със стареенето и да и дава една свежест и жизненост.
И така, какво прави тази формула толкова променяща живота? 

ESTÉE LAUDER ADVANCED NIGHT REPAIR

Когато Night Repair е лансиран за първи път през 1982, това се превръща в легендарен момент в историятаЗа първи път грижата за кожата се превръща във възстановяване на кожата и се определя важността на нощта като най-доброто време за възстановяванеПрез последните 35 години Estée Lauder продължават да революционизират нощното възстановяване. С наследството на това да бъде първата по рода си, “малката кафява бутилка” си остава един най-продаваните и най-резултатни продукти в историята на Estée Lauder.
Иконичната кафява бутилка със своя аптекарски капкомер се смята за легендарна и е обожавана от жените по целия свят.

Преди години се запознах за първи път със серума и го използвах известно време, в което бях много доволна, но с всички нови марки и продукти излизащи постоянно на пазара, ми се искаше да изпробваш и нещо различно, ето защо не бях подновявала употребата му дълго време. От пролетта, той отново намери място на тоалетката ми, а днес слагам и последния капкомер /свърши/... Мога да кажа, че ефектът е видим още след 10-тия ден, а след това става още по-хубаво...Той наистина спаси и "нулира" несъвършенствата  на кожата на лицето ми! За съжаление луничките си остават константна величина, но когато лицето е гладко и чисто, те носят по-скоро чар, отколкото негативно настроение.
ADVANCED NIGHT REPAIR серумът е посветен на красотата на кожата, независимо от нейната възраст. Вдъхновен от младостта, серумът стимулира ключови хидратиращи и възстановяващи фактори в кожата, възвръщайки нейния блясък и осигуряваща й антиоксидантна защита. Леката емулсионна текстура с деликатен аромат ме кара да искам да го използвам през целия ден.

Въпреки, че серумът е предназначен за нощна грижа, аз доста често го използвах и през деня като средство за събуждане на кожата или го прибавям към фон дьо тена си. Разхубавяващият сън няма да е същият, ако не сложа крем или серум преди лягане, който да възстанови качеството на кожата, докато спя. Никога не забравям нощната грижа за лице, тя е много по-важна от дневната, защото вечерно време е моментът, когато тялото и кожата ни си почиват, презареждат и възстановяват, а за да се подпомогне процесът трябва да се използва подходящата грижа. А серумът е идеален за това. След като се абсорбира, този продукт не може да бъде измит или изтрит и остава ефективен най-малко 12 часа. Не познавам човек, който да е използвал серума и да не е доволен от резултатите. Икономичен е, тъй като е силно концентриран, не е необходимо да се слага по много - около 4 до 5 капки върху сухата кожа са напълно достатъчни, за да покрият лицето. Има приятен мирис и красива опаковка, напомняща аптекарските шишенцата преди години. Не е лепкав, попива бързо в дълбочина и озарява кожата. Резултати се забелязват след първата седмица, а след месец кожата ми е много мека и има здрав бляскав вид. Серумът е прекрасен за чувствителна кожа, тъй като съставът му успокоява и възстановява кожата. Подходящ е като цяло за всеки тип кожа, дори за нетолерантна, засегната от ежедневни агресивни фактори. Аз съм с чувствителна такава, но от него не ми излизат обриви или пъпки, което е още един плюс на продукта. Цената му не е никак ниска, но си заслужава инвестицията. Всеки един продукт от серията е създаден с голямо внимание и мисъл към състава и качествата на продуктите. Кремчетата за околоочен контур са моите фаворити. От една седмица започнах употребата на най-новия крем за очи ADVANCED NIGHT REPAIR и мисля, че тази текстура е най-приятната досега, както и най-концентрираната с хиалуронова киселина.


Споделям няколко интересни факта за серума Advanced Night Repair:
*Първият възстановяващ серум за лице в света. 
*Първият продукт за грижа за кожата, в който се използва хиалуронова киселина. 
*Всичко в оригиналната формула на Night Repair е уникално – текстурата, формулата, технологията – и остава валидно и до днес. А новата Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II формула притежава 127 награди за козметика в целия свят. Тя е толкова революционна, че е патентована до 2033 година.
*Advanced Night Repair е  възстановяващ серум продукт #1. Само в рамките на 1 година Estée Lauder продава в света над 4.5 милиона опаковки от този серум, приблизително8 бутилки се продават всяка минута в целия свят.
Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.