Лятото е във вторник

0


Лятото през август е във вторник. И е в топло лилав цвят, точно като мислите ми...
Несъмнено лавандулата има способността да променя възприятията на човек... Чувстваш се като герой от приказка и внася една такава хармония за всички сетива. Обичам го това място, и аромата го обичам, и усещането за безтегловност, и спомеите, които ми носи.
Днес споделям кадрите, които заснех преди месец тук, вече и с вдъхновението, което им се полага. Лавандуловите поля са прекрасен "фон" за изживяване на живо, като пикник, например, както и за запечатване на  красиви спомени.


Сезонът определено се увлече по всички нюанси на жълтото и оранжевото, но аз никога не забравям да обърна внимание на факта, че най-удобната дреха за уикенд преживяване винаги ще си остане красивата и мила дреха в червен цвят. Не, че цветът е удобство, но той допринася за него, не мислите ли? Любовта към червеното и дрехите в този цвят често ми напомня, че жената е съвкупност от сложна симптоматика, за която не трябва да се правят прибързани заключения... Напоследък изгубих вдъхновението си и имам нужда от яркото присъствие на аления цвят, за да ме разтърси и да засили възприятията ми. Цветът на виното освен, че е подходящ за всеки сезон, това е цвят, който се съчетава лесно и приятно с останалите. Освен, че е най-предпочитаният цвят в гардероба ми,  той е и доста популяран в "клуба на холивудските актриси".


Миналата година посетихме същите тези лавандулови поля и тогава снимах различни визии в жълто, бяло и розово, тази година отдавам почит на червения цвят като акцент във визията ми. За случая избрах най-новия гащеризон в гардероба ми. Хубавото на гащеризоните като този на KENSOL е, че може да бъдат представени както като по-елегантна част от визията (с висок ток, малка чантичка и висящи обици), така и като кежуал облекло, в зависимост от аксесоарите, с които се съчетава. Няма ограничения в стиловите комбинации и лесно се комбинира както с различен тип обувка, така и с различна горна дреха, като в по-спортен ансамбъл носи една удобна, ежедневна небрежност.
Елегантният гащеризон винаги носи послание за градска принадлежност, затова за летен следобед извън града го предпочитам в комбинация със сламена капела и кецове. Определено разчупват и допълват лежерната визията, която исках да пресъздам за пикник моментите. 
Гащеризонът е една от любимите ми дрехи. Многофункционален, леко променящ пропорциите на фигурата и най-важното - носещ удобство и вдъхновение. 
Надявам се да съм успяла да ви вдъхновя за една по-цветна седмица.Снимки: Soultime Photography

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.