В Огледалния свят

7


Всеки има нужда от малко вълшебство!
Когато пътуваш в Света на Чудесата и търсиш пътя си в Огледалния свят, всичко е въпрос на време, дори когато убиваш времето!  Ако не си се карал с него, би могъл да поискаш от него всичко, каквото ти се ще... Защото, когато нейната реалност е различна, а неговата лудост е извън рамките на логиката, тогава се случват чудеса.

Публикацията днес е много различна от всичко, което съм правила досега в блога. Тя ми помогна да се върна в годините, когато детството беше буркан със свобода, вярвах в чудеса и мечтаех повече....
Постът е вдъхновен от приятното предизвикателство "Алиса те предизвиква" , свързано с новия филм "Алиса в Огледалния свят"отправено ми от Форум Филм България. 
...Някъде там лудостта, въображението, приказността и модата са едно и също нещо... А мечтите не са перфектни, за сбъдването им се плаща!
"Ако някои хора не се месеха в работите на другите, земята щеше да се върти доста по-бързо!"
"Ти си луд. Откачен! Не си наред с главата... но ще ти кажа нещо... точно тези хора, са най-добрите на света"
"През стъклото първо ще видиш една стая. Тя е същата като дневната, но всичко е наопаки....Знам го, защото веднъж долепих една книга и отсреща ми показаха същата, но обърната....."
''АЛИСА В ОГЛЕДАЛНИЯ СВЯТ'' ще откриете в кината от 27 май. 

Рокля - HALE BOB от Notosgalleries Bulgaria, колие - Biju-style, шал - Ralph Lauren, аксесоари за дома (стенен часовник, огледало за стена, бял сервиз за чай, цветя) - Notosgalleries HOME


Публикацията е в партньорство с Notosgalleries Bulgaria


Шапкарят : Боян Витанов
Снимки : N.Zlatareva Photography

7 коментара

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.