Legend Spirit

1



Легендата продължава...

Неотдавна Montblanc приковаха вниманието на мъжката част от човечеството с "интелигентния" си аромат Legend. Днес, съвсем естествено те лансират продължението на това вдъхновение и тази интелигентна мъжественост с нов още по-дързък аромат - Legend Spirit.

Ароматът е вдъхновен от всички форми и нюанси на бялото. Той е една приятна композиция на свеж, дързък и интензивен аромат. 
Искрящите връхни нотки са на розов пипер, горчив грейпфрут и прозрачен бергамот. Сърцевината е на интензивна лавандула, кардамон и ободряващ акватичен акорд. Базовите нотки са от коктейл бели мускуси, сандалово дърво, кедър и кашмир.

В партньорство с Montblanc и по повод лансирането на новия мъжки Montblanc Legend Spirit стартираме съвместна игра във FACEBOOK страницата на блога ми ТУК .Тя е за всички мои читатели, за всички дами, които обичат да правят подаръци без повод на мъжа до себе си, както и за всички мъже, които харесват наситените аромати с характер.
Наградата е подарък от Montblanc - Legend Spirit Тоалетна вода 50мл.
Ако желаете да участвате в играта, може да се включите като изпълните условията на фен страницата на "Mimi's fashion moments" във Фейсбук.

Играта стартира от 25 май и приключва в 23:59 ч. на 30 май 2016 г.
Името на печелившия ще бъде изтеглено на случаен принцип и публикувано един ден след крайния срок на играта на Фейсбук страницата на "Mimi's fashion moments".
Играта е за участници от България!


1 коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.