Philips VisaCare Part 3 - "Нова кожа"

3Здравейте!
Както споделих в предните постове ТУК, ТУК в процес на обновяване на кожата на лицето съм, с помощта на домашни микродермабразио процедури или познати като контролирани механични премахвания на повърхностните слоеве на  кожата.

Уредът е VisaCare, терапията е за освежаване и подмладяване, мястото е някъде навън...

Слънце и UV лъчи
За да се защити срещу въздействието на околната среда и слънчевите вреди, един от механизмите на кожата е да реагира с производството на меланин, за усвояване пигмента на радиация, за да се предпази от слънчево изгаряне, както и от дългосрочно увреждане. Така кожата преждевременно остарява като изглежда мръсна и неподдържана. Моята е точно такава. До 24-тата си годишнина не използвах регулярно предпазни средства срещу слънчевите лъчи и това е поводът да имам толкова много лунички, петна и бръчици по лицето, преди да навърша 30. Някои хора си харесват луничките, но аз... не всички. Те са и главната причина да избера метода за механичен пилинг и ексфолиация, който предлагат Philips с VisaCare.
VisaCare е разработен за лесна "апликация" и адаптиране към индивидуалните характеристики на кожата. Заради присъствието на двуфазната система DuoAction Lift & Exfoliation, уредът спомага за по-еластична, здрава, регенерирана и изчистена кожа. 
Удобен и преносим
Едно от предимствата на уреда, е че се зарежда вкъщи /от поставката, на която стои/ и след като е напълно зареден, може да се носи в чантата и да се използва навсякъде, където ви е удобно и приятно. Зарежда се горе-долу през четири процедури. Кожата остава раздразнена само час след третирането и, след това не личи, че е работено върху нея.
Препоръчително и направо задължително е, след такава процедура да не се излагаме на директни слънчеви лъчи/ поне 24 часа след нея/ или да използваме крем със SPF 50.
Резултати:
След повече от 6 процедури /използвайки предимно накрайника за чувствителна кожа/ усещам кожата си по-бистра и по-стегната. Редуцирана откъм отворени пори и без често омазняване на Т-зоната. Искрено се надявам след още толкова процедури, ефектът от намаляване на фините бръчки да е осезаем и бузките ми да са повдигнати!
Не бих могла да кажа, че уредът е подходящ за премахване на белези или по-дълбоки бръчки - не ми звучи реалистично, но кой знае.....
Philips VisaCare може да намерите вече и в Douglas и beauty|zone .

Вие какви грижи полагате, за да поддържате кожата си млада и свежа?! Използвали ли сте подобен продукт за домашна употреба?

Публикацията е в партньорство с Philips България

Снимки: Невена Златарева

3 коментара

 1. Никога не съм използвала такива уреди вкъщи, но този изглежда впечатляващо. Има ли го лющенето на кожата след период от време, след процедурите?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравей, уредът е много щадящ кожата и това лющене като при микродермабразиото, което познаваме липсва. Не се образуват корички, и кожата не се изсушава, ако се третира по правилен начин.

   Изтриване
  2. Здравей, уредът е много щадящ кожата и това лющене като при микродермабразиото, което познаваме липсва. Не се образуват корички, и кожата не се изсушава, ако се третира по правилен начин.

   Изтриване

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.