Френска наслада от Chez Fefe

1


Уютно място с "цветна кухня"! Така най-кратко може да се опише мястото, в което буквално се влюбих. Наподобяващо френско бистро с минималистичния си интериор Chez Fefe е бутик за френски макарони и ароматно кафе. Намира се в центъра на столицата, а кокетната витрина към улица "Солунска" разкрива малка част от това, което те очаква вътре... Цветове, вкусове и аромати залепват за теб още щом прекрачиш прага.
Ръчно изработени френски макарони по оригинална рецепта от подбрани натурални съставки ти намигват срамежливо! 18 различни вкуса без консерванти и подобрители на вкуса. Всичко се прави от смлени бадеми и от шоколад - натурален, ароматен, истински. 
Навярно всеки, който следи блога ми знае, че съм голям почитател на този изтънчен десерт и често го снимам, може би повече, отколкото консумирам.
За мен беше много любопитно да открия, че всички макарони носят имена на мъже и жени. Тези с имена на дами са по-леки и витални, а тези с имена на мъже са по-нестандартни и съдържащи изненадата в себе си. Ето и някои от интересните и странни комбинации макарони : Pierre - белгийски млечен шоколад и прясна маракуя, Fefe - бял шоколад, пресен босилек и лайм, Carmen-черен шоколад с чили, Marie Antoinette - черен трюфел Piedmont, Maxim-узо и свеж лайм
Фредо капучиното им е с най-гъстата пяна в района и е наслада за почитателите на напитки с кофеин!

Chez Fefe доставят селекция от любими вкусове и оригинални подаръци от френски макарони в цялата страна.

С пожелание за прекрасна и цветна седмица!


1 коментар

  1. Насищам си погледа с цветове от тази публикация. И почти усещам на върха на езика си вкуса на макароните. Не са успели да ме спечелят все още като сладост, но винаги мога да дам втори шанс. Милена, страхотни снимки!

    ОтговорИзтриване

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.