Модерен блясък от Folli Follie

0Едно стилно предизвикателство за читателите на  MissBloom.bg, разговори по женски за мода, тенденции, бижута и много приятна атмосфера в бутика на Folli Follie......

Преди броени дни на специално събитие организирано от модният бранд Folli Follie и фешън платформата  MissBloom.bg бяха представени новите колекциите Silver Summer’ и "Fashionably SIlver", които разкриват новата бляскава същност на модерната жена и са идеални за всеки повод - за офиса , за вечерно парти, за ежедневие и за морски пътешествия.

За новия сезон марката връща металния ефект и въвежда  модерната колекция от бляскави сребърни модели, които да завладеят с лятно настроение сърцата на дамите с фетиш към блясъка.
В колекцията Fashionably Silver умело са смесени и присъстват познати символи - Ръката на Фатима, звезди и сърца -  вплетени в невероятни пръстени, изящни гривни за ръцете и пръстите, и сребърни колиета с изключителни камъни. 
Заедно с още две модни блогърки Звезди и Дили представихме нашия личен избор за лятно съчетание на бижута и аксесоари към различни визии. Въпреки новите колекции, които бяха на преден план, тази която бих носила винаги с туптящо сърце е нежната и романтична "Santorini Flower" - много цветя, седеф и напластяване на детайлите.
Не знам дали има някакви писани правила за комбиниране на бижута, но съм чувала, че е препоръчително да се носят колие с пръстен или обеци с гривна.
Също така е хубаво бижутата да се съчетават цветово с аксесоарите - чанта или обувки. И най-важното - носете ги с удоволствие и усмивка!Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.