A pinky day

1

Здравейте, приятели!
При този забързан ритъм на живот често не намираме време за онези малки неща, които могат да направят живота ни малко по-различен и цветен. И понеже, преди време ми се случи нещо цветно, шантаво и приключенско, което изживяване ще запазя за себе си, споделям с вас малко снимки от този ден.
Освен това, напоследък съм на вълна в приказно лилав цвят и пухкав като захарен памук розов такъв.
В днешната публикация ви представям една експериментаторска визия от 4 любими артикула в едно, които нося и използвам доста често напоследък /поотделно/. 
Сред любимите ме неща са: екстравагантната розовата пола от Wolf  Walley, най-удобната тениска на света от Bloom stars, кецките, които не свалям от краката си от Totally Erected Store и хидратиращото кремче с розово-прасковен нюанс Moisture Surge на Clinique, към което съм пристрастена, защото хидратацията е неизминна част от ежедневието ми.

Moisture Surge™ Extended Thirst Relief
Това е един изключителен продукт, който нося винаги в чантата си, тъй като по мое мнение е най-големият помощник в непредвидените бюти кризи през деня. Има богата крем-гел текстура хидратираща кожата отвътре навън. В продължение на целия ден кожата остава мека, свежа и сияйна.
Хиалуроновата киселина е естествената за кожата и ключова съставка в Moisture Surge Extended. Също така кремът е богат на алое, растение, което оцелява в сухи климатични условия благодарение на свойството си да задържа влага. 
Moisture Surge Extended може да се използва и не само като крем за лице, а например, за овлажняване на кожичките на ноктите. Контрол на електризираната коса (разнасям малко количество на дланите на ръцете си и прекарарвам нежно през косата си). За преобразяване и освежаване на дневния грим (разнасям с потупване много малко количество на върха на скулите, нослето и брадичката). Използвам го дори за раничките на децата си, когато сме навън и нямам нищо по-подходящо за целта. Успокоява много бързо нежната им кожа.
Shoes Calvin Klein via Totally Erected Store
Локация: Вазовата екопътека и водопад Скакля1 коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.