H&M ‘FOR EVERY VICTORY’ HIGH FASHION SPORTSWEAR

0


Енергичен старт, позитивна енергия, сила на духа, здравословна храна, спортни облекла и емоционално присъствие - така започна изминалият уикенд за мен, много по-различно от всеки друг. 

Със спортната си колекция  FOR EVERY VICTORY H&M отдава почит на силата на личните победи. Колекцията е разработена с участието на шведския олимпийски отбор и участва в кампанията, в която главно място заемат личности, постигнали големи победи, както в спорта, така и в живота.
Колекция FOR EVERY VICTORY визуално наподобява колекцията дрехи на шведския олимпийски отбор и екзекутирана на същото техническо ниво, но със своя собствена минималистична цветова палитра в черно, сиво, прашно розово и злато. Ключови елементи в колекция са спортни тениски, шорти и клинове, както и спортни сутиени за жени. Бързо съхнещите и дишащи материи помагат оптимизирането на спортните постижения, както и използването на различни видове рециклиран полиестер доказва, че изключително функционалните спортни дрехи също могат да бъдат благоприятни за околната среда и да отговарят на критериите за устойчиво развитие.
Колекцията от спортни облекла ще бъде представена в избрани магазини по целия свят, включително и в България, както и онлайн на 21 юли.
   

Спортното събитие и тренировката, с която ни заредиха съботно H&M бе едно вълнуващо и приятно преживяване за мен. Първо, защото не съм от най-спортните натури и не ми се случва често и второ - много по-важно, защото имах честта да се запозная с истински българин достоен за уважение - параолимпиецът Михаил Христов, който ни доказва, че когато имаш вяра, воля и хъс - мечтите стават реалност. 
Михаил Христов : "Спортът трябва да бъде удоволствие, а не задължение! Не го правете само, защото искате да отслабнете или да изваяте тяло. Не е важно как изглеждате - важното е да имате до себе си  хора, които да ви обичат такива, каквито сте и да живеете честно и вярвайки в себе си."
 #HMSport   #ForEveryVictoryПубликуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.