MOYOU London

0


Намерих си нова лятна заигравка-занимавка! 
Английският бранд MOYOU London знае как да накара ръцете да се чувстват по-млади !
Новата мания с щамповане на картинки по ноктите завладя и мен, и днес ще ви покажа една свежа придобивка - комплект печати за маникюр Kitty Collection 11 MOYOU London от www.krasivotialo.com
Комплектът е много удобен за употреба в домашни условия, особено ако не можете да рисувате върху ноктите си, а желаете те да бъдат по-интересни с картинки върху тях.
Всъщност, взех комплекта за дъщеря си, затова е с котенца и птички, но съм хвърлила око на шаблона с пеперудените крила ТУК . Не е ли прекрасен?! В онлайн магазина има още много различни предложения с интересни щампи.
Цялата работа с щамповането става много лесно в няколко стъпки...
Как се използват печатите за декорация:
Първо отлепете фолиото от металната пластина с шаблоните. След това изберете картинка и върху нея нанесете дебел слой от лака в комплекта /става и с друг лак/. Бързо отстранете излишното количество с картата-шпатула и с помощта на мекия печат отлепете щампата и я нанесете върху нокътя. Тук важното, което трябва да се знае е, че печатът трябва да се използва с леко вълнообразно движение от единия към другия край, а не хоризонтално надолу, защото няма да има никакъв ефект и лакът няма да се залепи за повърхността на печата.
Накрая завършвате с топ лак и сте готови за летни емоции!
  Съдържание на комплекта:
 1бр. Шаблон за декорация 
 1бр. Специален лак за нокти 
 1бр. правоъгълен печат, карта тип стъргалка и книжка с инструкции

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.