Нутрикозметика D-LAB PARIS

0


МЕНЮ ЗА БОРБА С ЦЕЛУЛИТА И ЗАДЪРЖАНЕТО НА ВОДА В ОРГАНИЗМА
Силует & Отслабване

Като майка на две деца и жена преминала през две бременности съм добре запозната с последствията от смущенията на хормоналния баланс. Бих могла да споделя, че целулита, който натрупах образувах по това време, все още ме топли през студените дни! Килограмите, които качих по време на бременността, свалих доста лесно (и двата пъти), но не същата бе съдбата на образувалия се целулит на места, които се виждат само, ако се показвам по бански костюм.....
Горещите температури през лятото, обилното изпотяване, както и лошите ми напоследък хранителни навици доведоха до дисбаланс в организма, подобен на този от бременността. Започнаха да ми се подуват крайниците, появиха се торбички под очите и уморен вид на кожата, което ме накара да потърся начин да подпомогна естествената диуреза с прием на хранителни добавки.

През това лято Нутрикозметика D-LAB PARIS ми предоставиха пълна програма за ефективно лечение на целулита под формата на хранителни добавки в три различни опаковки /1 меню/ТУК, които спомагат за активиране на метаболизма, стимулиране отводнителните функции на организма и отстраняване на излишната вода.
D-Lab работи за красотата „отвътре навън“. Предлага се в така наречените менюта, които се изготвят според нуждите на нашите кожа, коса и тяло. 
Програмата (менюто), което аз избрах е за борба с целулита и детокс на тялото, при която целта не е отслабване, а намаляване на целулита и подобряване на циркулацията на кръвта.
Три различни природни формули, действащи едновременно за стимулиране елиминирането на мазнините и излишната вода, които пък спомагат за красив силует, намаляване на целулита и детокс на тялото.
1 Хранителна добавка за тонус и стимулиране на метаболизма
Хранителна добавка с концентрирана формула от витамини, аминокиселини и растителни екстракти. Спомага за активното изгаряне на захари и мазнини, за да се създаде здравословна енергия. Също така стимулира производството на клетъчна енергия.
2 Хранителна добавка за стимулиране на циркулацията
Богати на желязо, витамин С и растителни екстракти, които подобряват тонуса
и притока на кръв. Повишава устойчивостта на кръвоносните съдове. Препоръчва се в случаи на уморени крака и подпухналост. Успокоява и намалява чувството за тежест и дискомфорт.
 Хранителна добавка за детокс и дренаж 
Подпомага изхвърлянето на излишните течности от тялото по естествен път и повлиява процесите на пречистване на организма. 
Тази програма е специално за вас, ако ...
*Имате оточен целулит
*искате да отслабнете, особено в зоните около ханша и бедрата
*Изпитвате бърза умора, понякога имате тежки и подути крака и глезени

Съставки:
1 Cellular производство на енергия
*Коензим Q10, витамини и аминокиселини са важни за клетъчното дишане, което произвежда почти 95% от клетъчната енергия.
*L-карнитин
2 Стимулиране на загуба на тегло
*Лют червен пипер повишава метаболизма чрез освобождаване на адреналин и норадреналин, хормони, които естествено изгарят мазнините.
*Зелен чай и ядки - стимулират термогенезата в организма и спомагат за изгарянето на захари и мазнини.
3 Повишена издръжливост
*Витамин С и Женшен интензивно съживяват тялото и повишават издръжливостта.
*Вода Виши и морски магнезиеви соли, които отново минерализират тялото.
Моето мнение:
Доволна съм от резултатите, които наблюдавам след почти едномесечно лечение с нутрикозметика D-LAB. Най-много се радвам на факта, че успях да изчистя организма си от токсини и натрупани "скрити" мазнини. Умората изчезна, може би и от факта, че септември беше изключително динамичен месец и нямах време да се замисля дали чувствам умора... Отичането на краката ми вече е почти незабележимо. Не мога да опиша точно, а и не е нужно, промените във функционирането на  организма си, но определено имам много енергия.

Прием:
Това меню се консумира едновременно в период от 28-дневно лечение или 56-дневно лечение /според нуждите на организма/.  След това е необходима пауза от 1 месец и може да бъде повторена програмата. В годината се провеждат максимум 3 пълни курса ( 3 х 2 месеца с меню). 
Activateurd'Endurance: 2 капсули на ден.
Не трябва да се консумират след 15 часа, за да се избегнат проблеми със заспиването.
Active Circulation: 2 капсули на ден
Detox : 2 капсули на ден
Пиенето на много вода е задължително през целия период на поемане на хранителните добавки.

Свежа есен!

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.