#ThisIsZadig

0


ДА БЪДЕШ РОК ОЗНАЧАВА ПРЕДИ ВСИЧКО ДА БЪДЕШ СЕБЕ СИ!

Френската модна къща Zadig & Voltaire, с имидж на изразителна бохо и рок стилистика с премерена елегантност при модните артикули, представи новата си ароматна двойка на специално събитие в София, под лозунга "Това е Zadig!".
Двойката парфюми са създадени в сътрудничество с компанията Beauty Prestige International.
Рокът е в кръвта на Zadig & Voltaire, той е част от същността и идентичността на марката. Така че не е изненадващо, че новите им аромати THIS IS HER! и THIS IS HIM! изразяват отношения като бунтарство, провокативност и свобода. 
Елегантните нотки на сандалово дърво и в двата аромата подсказват, че да живееш с усещането за рок, означава да бъдеш себе си.
THIS IS HER! е дървесен, страстен, топъл и опияняващ цветен аромат.  Съдържа нотки на розов пипер,  арабски жасмин, млечен кестен, ванилия и сандалово дърво.
За мен ароматът е романтичен и някак нежен, но предназначен за силната и независима жена.
THIS IS HIM! отново дървесен аромат, но с добавен ориенталски елемент - пикантен тамян, грейпфрут и черен пипер. Черен. Мощен. Рокерски. Решително мъжествен. Това е Той!
И двата аромата са едновременно меки, но със силен акцент. Това са аромати създадени да бъдат носени от уверени, неограничени модерни хора.

Дизайнът на двете бутилки отразява революцията на любовта. Хармонията в природата и графичното отношение на черни и бели контрасти във визуалното представяне на бутилките, е и в същността на ароматите. Бутилките са със семпъл дизайн и напукани ръбове - бели за нея и черни за него. 

Zadig & Voltaire знаят как да бутилират усещането за рок, така че вземете си една бутилка!
"Не бих могъл да изобразя живота без аромати. Харесва ми, когато оставям след себе си следа. Това е алхимията между вас и някой друг. Тиери Жилие
Ароматите  THIS IS HER! и THIS IS HIM! ще намерите в любимия ми NOTOSGALLERIES, който се намира в RING MALL , както и в PRETTY SHOP  и SEPHORA.


#ThisIsZadig

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.