Far, far away... with Coach

0


Приятели, тази седмица, ако имам късмет ще публикувам поредица от три поста с любими аромати...Поне такъв е замисълът:) Започвам с най-свежия от трите аромата...
Ако сте маниак на тема чанти, най-вероятно познавате или поне сте чували за американската марка COACH. Тя е една от водещите американски марки производители на качествени, фини кожени изделия. В България не се предлагат и не може да се намерят модни артикули на бранда, но подобно на всички "Fashion Lifestyle" марки в момента, COACH предлага ароматна серия, която от началото на тази година може да намерите в избрани магазини в България. И по-конкретно в Парфюмерии Douglas & Beauty|zone.
Признавам, че съм приятно изненадана от този аромат. Очаквах просто още един познат аромат, но този има своя линия и индивидуалност. Въпреки, че е представен като типичен аромат за  космополитен и пълен с контрасти град като Ню Йорк, аз го преоткрих като аромат за различно настроение и място. За първи път усетих аромата на Coach the Fragrance в Дубай, тъй като точно бе лансиран в България и го носех със себе си на круиза из Персийския залив, който беше в края на месец януари. Абсолютно нетипична комбинация между екзотиката на арабската култура и ароматът на свободата на големия американски град. Аромат на роза и мускус!
Реших да ви представя парфюма по различен начин, защото настроението, което ми носеше аромата, бе на волност, свежест и свобода.

Локация: Сир Бани Яс (Sir Bani Yas) е най-големият естествен остров в Обединените арабски емирства. Разположен е на 170 километра югозападно от Абу Даби. Разположен точно до брега на западния регион Абу Даби, остров Сир Бани Яс е дом на най-големия резерват за диви животни в Арабия. 

Coach the Fragrance е създаден като аромат, който да предаде спонтанната енергия и прохладната атмосфера на Ню Йорк. "Coach the Fragrance " е аромат, който представлява свободата на мисълта и настроението. Аромат, който е индивидуален, автентичен и прохладен. За мен този парфюм е свободния полъх, който усеща всеки, когато тича за удоволствие. Модерен и "щастлив". Той напълно улавя енергията и вълнението, които запечатах разхождайки се на остров Сир Бани Яс, намиращ се в близост до Абу Даби. 
Съставът на аромата е флорален със свежи нотки от листа малина, розов пипер и круша, които представляват енергията на Ню Йорк. Сърцето включва автентично съчетание от турска роза, велурен мускус и сандалово дърво, символизиращи кожените аксесоари, които правят марката известна. 
Детайлите в дизайна на парфюма : кожена табелка, емблематичната затваряща се закопчалка за чантите Coach е превърната в спрей-помпа, а емблемата с коня и каретата е гравирана като герб в средата на бутилката.Рокля Other Theory 

#COACHTHEFRAGRANCE


Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.